Slægten vokser.

Der er mange personer i sagaen.  Navne er derfor opført alfabetisk efter efternavn (fødenavn), og fornavn(e).  Ved enkelte personer er efternavn eller fornavn ukendt og i disse tilfælde står efternavn under "Ukendt" og fornavn står som "NN".

Tidligere var det almindeligt at "genbruge" forældres eller bedsteforældres navne og der er derfor mange ens navnekombinationer.  I sådanne tilfælde må man se på fødselsåret, som er anført hvis det kendes.

I nogle tilfælde står ca foran årstallet og det betyder at det ikke er helt sikkert men næsten og måske korrekt.  Det kan være beregnet ud fra en folketællingsliste med aldersangivelse.  En sådan udregning er ret præcis, hvis ellers der er skrevet rigtigt på folketællingslisterne.

I andre tilfælde foreligger der ingen årstal og kun referencer til forældre eller børn.  Her er fødselstallet skønnet og det er anført som "omkr."  Der kan i sådanne tilfælde godt være skønnet 25 år ved siden af, men det er dog bedre end slet ingenting.

Vær også opmærksom på at stavemåden kan variere meget i de forskellige kilder og et navn skal måske findes ved at prøve en anden stavemåde. Typisk kan f.eks. Kirstine skrives som Kristine og Christine (Eller måske som Kristiane, Christiane, Kirsten, Kiersten eller Kjerstin).  Så vær opfindsom ved søgning efter et navn.

         Navneindeks